hmp team

Hjelpemiddelpartner – for aktive og selvstændige liv!

Hjelpemiddelpartner AS er en norsk leverandør af velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler. Hjelpemiddelpartner AS har sit hovedkontor i en lille by Sandane, i det vestlige Norge samt kontor i Tønsberg uden for Oslo. Vi har igennem mange år skaffet os bred erfaring i branchen, og tilbyder nye og innovative løsninger til hele sundhedssektoren samt til det private marked.

I dag har Hjelpemiddelpartner AS 5 ansatte.

Hjelpemiddelpartners løsninger betyder, at flere kan leve aktive og selvstændige liv. Dermed får både bruger, pårørende og sundhedspersonale en bedre hverdag. Vores målsætning er at tilbyde branchens mest innovative udvalg av velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Hjælpemiddelpartner og velfærdsteknologi

Vores produkter vil fra efteråret 2017 være udstillet på de største kompetencecentre for velfærdsteknologi i Norge, f.eks. ATRI-X i Bærum, Almas Hus i Oslo, Omsorgsteknologilaboratoriet ved Højskolen i Bergen samt flere kommunale brugerflader. En komplet oversigt over hvor vi er repræsenteret kan du få ved at kontakte os.

Hjelpemiddelpartner og innovation

Vi har ambitioner om at være den mest innovative leverandør af sundhedsteknologi i Skandinavien. Derfor indgår vi i langvarige partnerskab med andre iværksættere og udviklere af velfærdsteknologi. Hjelpemiddelpartner tilbyder sin fagkompetence for at sikre at produkterne bliver funktionelle for slutbrugeren, og at de bliver let tilgængelige for flest mulig. Hjelpemiddelpartner har modtaget støtte fra Innovasjon Norge for at kunne tilbyde vores nye løsninger, samt at kunne involvere os i unikke projekter sammen med andre. Vent ikke med at tage kontakt, hvis du har adgang til et produkt eller en løsning der hjælpe flere til et mere aktivt og selvstændigt liv.

Vores vision

Alle glæder sig over friheden vi har til at bevæge os i hjemmet, i samfundet og ude i naturen – uden at være afhængige af andre. Men hvad sker der når dagligdagen ændres og vi ikke længere har denne frihed? Mange af os har fortsat de samme behov, men vil behøve hjælp til at være selvstændige og aktive.

Vores vision er derfor at arbejde målrettet på at levere veldfærdstekonologi og innovative hjælpemidler som gør at flere brugere kan leve mere aktivt, mere selvstændigt og mere værdigt.

Thomas Falch Eide
Daglig leder/ ergoterapeut

Thomas Falck Eide - Daglig leder

Thomas Falch Eide
CEO & Partner
thomas@hjelpemiddelpartner.no
Mobil: +47 950 79 618

Hjelpemiddelpartner AS
Nordstrandsvegen 13 (3 etg).
6823 Sandane, Norge

Fred-Bjørnson-hjelpemiddelpartner-jpg

Fred Bjørnson
Salgschef
fred@hjelpemiddelpartner.no
Mobil +47 915 79 376

Hjelpemiddelpartner AS
Danholmen 17
3128 Nøtterøy, Norge

Therese von Hallas

Therese von Hallas
Markeds- & udviklingschef
therese@hjelpemiddelpartner.no
Mobil + 45 27821478

Hjelpemiddelpartner AS
Nordstrandsvegen 13 (3 etg).
6823 Sandane, Norge

Ingeborg Ødven
Produktspecialist & sykepleier
ingeborg@hjelpemiddelpartner.no

Hjelpemiddelpartner AS
Nordstrandsvegen 13 (3 etg).
6823 Sandane, Norge