Active Raptor G2-kajakken er beregnet til både børn og voksne, som ønsker at komme ud i naturen, men har behov for mere stabilitet og andre tilpassede løsninger, som almindelige kajakker ikke har.

Flere kan selv komme ned i kajakken
Folk med nedsat muskelstyrke eller bevægelse kan have udfordringer med at komme over og ned i en kajak, og også sætte sig ordentligt til rette i ordinære kajakker. Active Raptor G2 er en stabil ”sit on top”-kajak som er udviklet til at gøre på- og afstigning lettere. Det høje standard-sæde gør det muligt for flere at sætte sig ned i kajakken, både fra brokant eller fra strand, og gør det langt nemmere at rejse sig igen.

Tryggere fra land til hav
Selve skroget på Raptor Kajakk G2 skiller sig også ud fra almindelige kajakker. Skroget er udformet som en katamaran i bagenden, sådan at kajakken er meget mere stabil ved af- og påstigning, men også på vandet når man møder bølger. For brugere med nedsat stabilitet i overkroppen vil det være ekstra vigtigt med mest mulig stabilitet fra kajakken.

Både arme og ben som drivkraft
Active Raptor kajakken kan benyttes enten ved brug af ben eller som almindeligt med padleårer. For brugere med muskelsvækkelser eller andre funktionsnedsættelser kan man enkelt vælge imellem at bruge ben eller arme som drivkraft. Det kræver meget lidt kraft i benene at opnå fremdrift. Pedalerne kan indstilles efter benlængde, og kan derfor både bruges af børn og voksne. Selve kajakken er udstyret med en lille styrepind, der hjælper til at manøvrere kajakken. Den er placeret kropsnært og er nemt tilgængelig for de fleste.

Bagageplads
For enkelte brugere kan det være aktuelt at medbringe forskelligt udstyr på længere ture. Dette kan eksempelvis være en rullestol. Der er god plads til at transportere en ”klapsammen-rullestol” bagved sædet. Udstyr og bagage sikres nemt med de integrerede bagagestropper.

Vandtæt opbevaring
Mellem benene er der et opbevaringsrum som enkelt kan betjenes med en hånd. Her kan man lægge mobil, medicin, nøgler eller andet som ikke tåler havsprøjt eller regn.

Tilbehør:

  • Transporthjul
  • Padleårer
  • Letvægts-padleårer
  • Hjælpemotor (fra 2019)

Kontakt os gerne for at få mere information!