Active ErgoBaum Dual
En ny generation af krykker

Hjælpemiddelbasen: HMI-nr.: 113189

Disse armhulestokke/axillarkrykker er specielt designet til brugere med (kroniske skader eller diagnoser) varige funktionsnedsættelser, der påvirker arm/hånd, og som derfor skal gå med krykker i længere tid, men som ikke kan bruge almindelige underarmskrykker.

Aflastning til arme og skuldre

Active ErgoBaum Dual har affjedring tre steder og er udviklet til dem, der ikke kan bruge traditionelle krykker/albuestokke (se Active ErgoBaum 7G). Krykkerne er designet til at være lette i brug, reducere sekundærskader, og samtidig give mere comfort til dem, der går med krykker over længere perioder.

Krykken består af et støddæmpende system i selve underarmsstøtten. De to andre af støddæmpere er placeret i hhv. krykkens håndtag og krykkeskoen. Tilsammen giver de et system af tre støddæmpere, og bliver derfor de mest komfortable og avancerede axillarkrykker i verden. Systemet af støddæmpere gør gangen på krykker mere sikker og reducerer slag og stød. Disse kan ellers være smertefulde eller skadelige for folk med plager i led, skuldre, arme og hænder.

Kan lægges sammen

Active ErgoBaum Dual kan lægges sammen, eksempelvis når de ikke er i brug eller under transport.

Krykkerne leveres som standard med:  

  • Højdejustering
  • Justerbart håndtag til individuel tilpasning for at reducere belastning på håndled
  • Indbygget affjedring i selve stellet, samt i ”krykkeskoene”
  • Krykkesko lavet af antiskrid-gummi som giver bedre greb på underlaget både ude og inde
  • LED-lys som gør det muligt at se hvor man sætter krykkerne og fødderne i mørke
  • Reflekser
  • Kan lægges sammen så de fylder mindre

Active ErgoBaum Dual eller Active ErgoBaum 7G?

Active ErgoBaum Dual har de samme funktioner som kendes fra Active ErgoBaum 7G. Den største forskel er at hovedstøtten på Dual-krykken ligger i armen og underarmen, hvorimod 7G krykken er en ren underarmskrykke. 7G indeholder to systemer med støddæmpere, mens Dual har tre. Brugere med store smerter i hånd og håndled bør derfor vælge Active ErogBaum Dual.

*Man kan vælge separate krykkesko med indbyggede pigge til vinterbrug. De skiftes simpelt ud med de almindelige, og man får et godt greb på sne og is.

**Mindre og lettere krykkesko er også et alternativ til dem, der ønsker en lettere krykke.

Vekt: 1,95 kg
Maks brugervægt: 160 kg