Active Support – The Pear

Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet!

Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder

 kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol.

Denne innovative pude passer specielt gode til både børn og voksne i rullestol, eller for andre som sidder meget hver dag. Active Support – The Pear kan på mange områder erstatte et bord, fordi puden har en så relativt stor støtteflade. Med en så stor flade foran sig, kan man bruge puden under en iPad, tablet, en bog eller andre daglige aktiviteter.

Praktisk information

Puden er lavet af et blødt stof af høj kvalitet med teflonoverflade. Dette betyder at puden er let at rengøre og tørre af. Pudebetrækket er af 80% polyester og 20% bomuld (garanteret miljøvenlig produktion, OEKO-TEX standard 100, allergivenlig) og med lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes separat. Inderlommen er lavet af 100% bomuld. Selve indholdet består af små polystyrenperler. Disse gir en solid trykfordelende støtte, samtidig med at puden enkelt tilpasser sig kroppen. For at få den perfekte størrelse kan det være en mulighed/nødvendighed at tage nogle af perlerne ud.

Pudebetrækket kan vaskes på 30 grader på et mildt program.

Modeller

Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller – Active Support «The Apple» og «Handpad», som begge er specielt gode når du har problemer med at sidde og udføre daglige aktiviteter.