Active Support – The Pear 

Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet!  

Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol. 

 Denne innovative pude passer specielt gode til både børn og voksne i rullestol, eller for andre som sidder meget hver dag. Active Support – The Pear kan på mange områder erstatte et bord, fordi puden har en så relativt stor understøttelsesflade. Men en så stor flade foran sig, kan man bruge puden under en iPad, tablet, en bog eller andre daglige aktiviteter.  

 Modeller  

Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller – Active Support «The Apple» og «Handpad», som begge er specielt gode når du har problemer med at sidde og udføre daglige aktiviteter.