Active Path Finder

Active Path Finder er specielt udviklet til brugere som lever med Parkinson eller andre neurodegenerative sygdomme. Nogen oplever at få problemer med at gå, bliver stående og tripper det samme sted, eller ”fryser fast” uden at kunne komme videre. Active Path Finder giver brugeren viduelle tegn ved hjælp af laserteknologi, og kan på den måde hjælpe mennesker som har uregelmæssig gang.

Hvordan virker det?

Active Path Finder er et system man fæster på sine sko. De installerede lasere kan justeres og lyser op med en grøn stribe foran fødderne, og markerer på den måde hvor man sætter sit næste skridt. Når man træder på den grønne linje vises næste grønne linje, og sådan får man en rytme som gør, at det bliver meget nemmere at flytte benene – også i forhold til skridtlængde og fart.

Active Path Finder findes i tre forskellige størrelser:

M: 35-38 art.nr. 2700-1 – HMI-nr.111609
L: 38-41 art.nr. 2700-2 – HMI-nr.111610
XL: 41-45 art.nr. 2700-3 – HMI-nr.111613

”Min far er meget tilfreds med produktet. Active Path Finder hjælper ham til at gå bedre. Han er 82 år gammel og får dårligt på grund af Parkinsons sygdom, men Active Path Finder gør det mulig for ham at gå – noget som betyder rigtig meget for ham i sin situation.”
Matianne, datter til far med Parkinson – om Active Path Finder

”Dette er en god ide. Projekterede linjer er et godt hjælpemiddel, men indtil nu har det kun været bygget ind i krykker og rollatorer.”
Peter Schmidt, National Parkinson Foundation, USA

Vi anbefaler dig at se videoen.
Kontakt os gerne for en snak, produktdemonstration eller et tilbud.