Active Handpad  

Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet!  

Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol. 

Active Handpad er en innovativ pude, som er designet til både børn og voksne som sidder meget og vil bruge armene aktivt i hverdagen. Hvis man sidder meget vil man ofte være ekstra disponeret for belastning i nakke, skuldre og arme. Active Handpad er specielt udviklet for at forebygge muskelspændiner. Ved at tage vægten væk fra skuldrene, kan flere få mulighed for at være mere aktive over en længere periode, uden at opleve slitageskader og smerter i skuldre og nakke.  

 Individuel tilpasning  

Active Handpad er en let og kompakt pude som er specielt udviklet for at passe til smalle sæder og rullestole. Det er muligt at få en endnu højere støtte af puden, hvis man placerer puden på højkant i skødet (se billede ovenfor. Active Handpad er tilgængelig i tre bredder for at passe til de fleste rullestole: 40, 45 og 50 cm. Puden er let og bærbar. På den ene side er der en strop, sådan at den kan hænges på rullestolen.  

 Modeller  

Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller – Active Support «The Apple» og «The Pear», som begge er specielt gode når du sidder og skal udføre daglige aktiviteter.