Active Support Handpad

Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet!

Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol.

Active Handpad er en innovativ pude, som er designet til både børn og voksne som sidder meget og vil bruge armene aktivt i hverdagen. Hvis man sidder meget, vil man ofte være ekstra disponeret for belastning i nakke, skuldre og arme. Active Handpad er specielt udviklet for at forebygge muskelspændinger. Ved at tage vægten væk fra skuldrene, kan flere få mulighed for at være mere aktive over en længere periode, uden at opleve slitageskader og smerter i skuldre og nakke.

Individuel tilpasning

Active Handpad er en let og kompakt pude, som er specielt udviklet for at passe til smalle sæder og rullestole. Det er muligt at få en endnu højere støtte af puden, hvis man placerer puden på højkant i skødet (se billede ovenfor). Active Handpad er tilgængelig i tre bredder, så den passer til de fleste rullestole: 40, 45 og 50 cm. Puden er let og bærbar. På den ene side er der en strop, så den kan hænges på rullestolen.

Praktisk information

Puden er lavet af et blødt stof af høj kvalitet med teflonoverflade. Dette betyder at puden er let at rengøre og tørre af. Pudebetrækket er af 80% polyester og 20% bomuld (garanteret miljøvenlig produktion, OEKO-TEX standard 100, allergivenlig) og med lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes separat. Inderlommen er lavet af 100% bomuld. Selve indholdet består af små polystyrenperler. Disse gir en solid trykfordelende støtte, samtidig med at puden enkelt tilpasser sig kroppen. For at få den perfekte størrelse kan det være en mulighed/nødvendighed at tage nogle af perlerne ud.

Pudebetrækket kan vaskes på 30 grader på et mildt program.

 

Modeller

Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller – Active Support «The Apple» og «The Pear», som begge er specielt gode når du sidder og skal udføre daglige aktiviteter.