Active Easyriser – betjenes uden fjernbetjening!

Active Easyriser Extra Light (for brugere under 60 kg.)  HMI-nr.112535
Active Eayriser Light (for brugere under 80 kg.) HMI-nr. 112529 
Active Easyriser Strong (for brugere over 80 kg.) HMI-nr. 112532 
Leveres i farven 76 Havanna, hvis ikke andet er angivet.
 
En ny generation af løftestole

Traditionelle løftestole stiller krav til at brugeren skal have en god håndmotorik, godt syn og evne til at forstå og lære de forskellige symboler på en fjernbetjening. Alt dette slipper man for med Active EasyRiser. Vores innovative løsning gør det muligt for endnu flere at kunne betjene en løftestol selv. Active EasyRiser er en helt ny generation af smarte løftetole. Vi er stolte af, at lancere den eneste løftestol som ikke betjenes med fjernbetjening.

Aktivt løft – en helt ny måde at rejse sig på

Den smarte løftefunktion bliver aktiveret når brugeren tager initiativ til at rejse sig op. Løftefunktionen giver øjeblikkelig hjælp når brugeren læner sig forover, og får dermed den nødvendige støtte til at kunne rejse sig selv.

Mange af dem som har problemer med at rejse sig, har også svært ved at sætte sig ned på en tryg måde. Den indbyggede ”dæmper” tager imod vægten og forhindrer at brugeren ”falder” ned i stolen, som mange oplever med de ordinære stole. Active EasyRiser gør at brugeren bidrager med sin egen kraft for at rejse sig. Vi kalder det et aktivt løft! Ved behov kan hver stol yderligere indstilles sådan at man kan få mere eller mindre hjælp, hvis behovet skulle ændre sig løbende.

Aktiv og selvstændig i eget hjem

De fleste ønsker at bo hjemme så længe som muligt – det handler om at være selvhjulpen. Ofte er det den nærmeste pårørende som hjælper brugeren med at rejse sig. Dette kan føre til mange tunge løft, som er skadelige for både bruger og pårørende. Det er kritisk vigtigt at ikke den nærmeste pårørende bliver overbelastet – da kan begge få behov for hjemmepleje – og det bliver mere udfordrende at bo hjemme. Active EasyRiser har et nyt og moderne design, og vil passe godt ind i de fleste hjem med 7 farvevalg.

Farvevalg til stof:

Instituioner – aktive ældre og friske ansatte

Dem som må vente på hjælp for at rejse sig, vil naturligvis komme til at gå og bevæge sig mindre. Active EasyRiser kan hjælpe flere ældre til at rejse sig op når de selv ønsker det. Dette vil give langt bedre livskvalitet og spare personale for både tid og tunge løft. Mange institutioner kan have stor glæde af at skifte gamle stole ud med Active EasyRiser. Stolen stimulerer til bevægelse og liv på afdelingen! Vi har udviklet løsninger som gør, at stolen også kan bruges af borgere, som har kognitive udfordringer (eks. demens). Stolen leveres med inkontinensbetræk på nederste del af ryggen, og man kan bestille pude med inkontinensbetræk. Tag gerne kontakt med os for et tilbud til din institution!

*Active EasyRiser kan leveres i betræk som tåler dagligt brug af sprit til rengøring.

Flere praktiske fordele

Active EasyRiser fylder ikke meget og har en lav egenvægt. Dette gør at den egner sig meget godt til mindre institutioner og private stuer. Stolen vejer kun 22 kg. som gør den enkel at flytte med. Hele betrækket kan nemt tages af og evt. skiftes. Dette kan være hensigtsmæssigt for hjelpemiddelcentraler/kommuner som recirkulerer stole. For insitutioner betyder det, at hele betrækket kan vaskes ved 60 grader.

Da Active EasyRiser ikke er afhængig af stikkontakter eller strøm, kan den placeres hvor som helst. Uden fjernbetjening, ledninger og strøm vil Active EasyRiser have langt færre fejlkilder end traditionelle løftestole.

Standardløsninger

 • Regulering af siddehøjde uden værktøj. Stoleben kan tilpasses individuelt
 • Inkontinensbetræk til 20 cm. over sædet
 • Udforing i bunden til bedre siddekomfort samt forebyggelse af tryksår, især ved brug af luftpude.

Tilbehør/ muligheder

 • Inkontinensbetræk
 • Nakkepude
 • Rejsemekanisme monteret til ledsagerbrug
 • Leveres i 7 farger uden ekstraomkostninger
 • Ekstra let version til brugere under 60 kg. og/eller en ekstra stærk version til brugere over 120 kg.
 • Kan leveres med kortere siddedybde

Siddehøjden kan enkelt justeres uden brug af værktøj. De fire ben kan indstilles individuelt, på den måde kan stolen også lægges lidt bagover, hvis ønskelig.

Siddehøjden målt forfra kan være fra 36-54 cm.

Maksimum siddebredde er 51 cm.

Hvorfor Active EasyRiser?

 • Flere brugere kan betjene en løftestol uden fjernbetjening
 • Intuitiv i brug (både for bruger og pårørende)
 • Brugeren bliver mere selvhjulpen i hverdagen

Vi anbefaler at se videoen.

Kontakt os gerne for evt. Produktdemonstration eller et tilbud.